Hoe een autopoetsmiddel te gebruiken

Zwarte Hyundai Suv
Professioneel poetsen is het beste en geeft de beste resultaten. Als je weet hoe je het goed moet doen, is het niet duurder dan doe-het-zelf. De meeste gespecialiseerde polijstgereedschappen hebben namen en kunnen gemakkelijk worden herkend. De sleutel is om alleen het beste gereedschap voor de klus te gebruiken en waar voor je geld te krijgen.
Hier in Ierland hebben we een aantal poetsmiddelfabrikanten die poetsmiddelen van hoge kwaliteit maken met een verscheidenheid aan formules die geschikt zijn voor elke kleur. De procedure voor het poetsen van auto’s is niet ingewikkeld en poetsmiddelen zijn relatief nieuw op de markt. Er zijn een aantal slecht geleide, lage kwaliteit polishfabrikanten die horrorverhalen doen over verspilde en vervuilde producten die naar Ierland worden verscheept. De meeste van dit soort producten worden gemaakt in het Verre Oosten, ried hel, China of zelfs in TS Japan, USAremarket goedkoop, het is essentieel dat u weet wat u in uw product stopt.
Grote zorg moet worden genomen over hoe en waar het product wordt toegepast op het oppervlak van de auto als om hoeveel ruwheid of glans het biedt het oppervlak van de auto, zoals dit is een bepalende factor in hoe het werkt op het lakwerk. Fabrikanten van poetsmiddelen verkopen een reeks “bbs-grijzen” die variëren in prijs en er is duidelijk een grote variatie in prijzen. Het kost wat tijd om de beste poetsmiddelen te begrijpen en toe te passen, maar als deze procedure eenmaal volledig begrepen is, zal het rijden met uw auto een plezier worden en zal het uiterlijk van uw auto sterk verbeteren. Als auto-eigenaar kunt u een echt onderscheidend en uniek uiterlijk aan uw auto te creëren door het mengen van de kleur van uw verf met een hoge kwaliteit polish.
U zult ook merken dat de lak veel langer meegaat als u deze instructies volgt, want poetsmiddelen en coatings zijn niet iets dat u kunt kopen, maar alleen kunt vervaardigen.
Uw doel moet zijn om het lakwerk glad, schoon en glanzend te krijgen zonder microkrassen te maken.
De eerste stap is om het oppervlak van de auto grondig te wassen. Probeer het te reinigen in direct zonlicht of probeer het zo veel mogelijk koel te houden. Hoe schoner het oppervlak is, hoe beter het eruit zal zien. Nadat de carrosserie is gewassen, moet deze worden behandeld met een niet-vettig poetsmiddel om meer vuil te verwijderen.
De polish moet dan in lagen op de auto worden aangebracht, waarbij u de polish voor elke volgende laag laat drogen.
De tweede stap is het aanbrengen van de grondlaag. De beste manier om dit te doen is om eerst een minimale hoeveelheid polish op de auto aan te brengen en vervolgens een enkele laag basecoat. Het is belangrijk te onthouden dat de eerste laag niet genoeg bescherming biedt voor de tweede laag.
De derde stap is het aanbrengen van de blanke lak. Verdeel deze gelijkmatig over de panelen. Het kan zijn dat je een deel van het oppervlak glad moet schuren voor de blanke lak om het te laten hechten zoals het hoort.
De vierde stap is het aanbrengen van de metallic schemering. Dit is een beschermende laag om de glans en het uiterlijk van de gepolijste oppervlakken te behouden. De basecoat en de blanke lak moeten gelijkmatig worden verdeeld om een glanzende glans aan beide zijden van de auto te krijgen.
De vijfde stap is het aanbrengen van de lak. Dit is een wasplamuur die bedoeld is om de oppervlakken van de auto te beschermen en glad en glanzend te maken. De aanwijzingen op de verpakking moeten zorgvuldig worden opgevolgd om de lak goed op de auto te laten hechten.
De zesde en laatste stap is het aanbrengen van de premium wax op de auto. Dit is een speciaal soort lakbeschermingsmiddel dat speciaal is ontworpen om het oppervlak te beschermen en een prachtige glans te geven. Wanneer u klaar bent met het hele proces, zult u bijna klaar zijn met uw auto afwerking.
Concluderend, auto detailing is een belangrijk en belangrijk proces om zorg te dragen voor de de auto. De auto moet worden verzorgd, zelfs voordat de glanzende look wordt beschouwd als klaar, omdat het doen van dit zal helpen bij het creëren van de perfecte imago voor de auto.