Hoe vind je de meest betrouwbare auto service

het laden van de elektrische auto bij krachtcentrale - autos stockfoto's en -beelden

Elke maand beoordelen experts van andabouts.cominers de betrouwbaarheidstests van auto's, en het is mogelijk om de meest betrouwbare garages te vinden.

De beoordelingssite De meeste onbetrouwbare garages worden onderworpen aan intensieve inspecties en tests door ervaren ingenieurs, en worden af ​​en toe, om aan bepaalde criteria te voldoen, aanvullende diensten verleend (zoals een gratis uitlijning van de wielen of een gratis vervangende bandopstand).

Het idee achter een 'profile'-garage is om diensten met een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. De theorie is dat je voor een servicebeurt relatief weinig betaalt (vergeleken met bijvoorbeeld een grote beurt aan een auto op het voorplein van een hoofddealer), maar het aantal keren dat je de garage moet bezoeken is relatief hoog. Dit onderzoek is in 2008 uitgevoerd in 65 landen – hier zijn zes dingen waar u zeker van kunt zijn:

De meest betrouwbare autoservices in Noord-Amerika zijn:

1. UAW (United Auto Workers) – met vakbonden die elk voertuig steunen, is het bijna onmogelijk om geen autoservice te vinden die bereid is om met de vakbond te onderhandelen. De meeste UAW-garages zijn vakbondsvrij en als zodanig kunnen ze onderhandelen over de laagste work-outregelingen en toch groenere, uitgebreidere verzekeringspakketten aanbieden aan hun leden.

2. Scrap Car Removal – dit bedrijf met de naam 'receptors' is een van Noord-Amerika's grootste leveranciers van slepen, elektriciteit en autoservice op afstand. Hun netwerk omvat meer dan 6.000 sleepwagens en servicecentra, en ongeveer 15% van alle nieuwe auto's wordt ter plaatse onderhouden. Ze worden erkend als een betrouwbare leverancier van wegkant- en auto-onderhoudsdiensten van wereldklasse door het ACMEforum, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het promoten van het belang van veilige zorg voor alle gemotoriseerde recreatieve voertuigen.

3. Bridgestone Tyres – De grootste bandenfabrikant van Noord-Amerika is een van de beste leveranciers van banden voor de Noord-Amerikaanse markt. Producten zoals de Radial T/A-reeks, die bekend staat om hun goede prestaties op racecircuits, bieden hoge prestaties op vrijwel elke weg of snelweg. Volgens de voorschriften van de US Coast Guard Superduty moeten deze banden veilig zijn voor werkzones. Ze hebben ook bewezen innovatief en duurzaam te zijn en zichzelf te bewijzen op enkele van de moeilijkste wegen in Canada.

4. adviseren van startende bedrijven bij het opzetten van tijdelijk personeel. Kortom, als slimme bedrijfseigenaar zou u dergelijke diensten moeten omarmen en dergelijke ondernemingen moeten investeren om de vaardigheden van uw werknemers op het gebied van werkgerelateerde taal en onderwijs te vergroten. Een lang leven is een ander aspect van een succesvolle bedrijfsvoering.

5. Als aanvullende service bij uw hoofddealer kunt u 'tijdelijke assistenten' inhuren om de atipedsters of 'roaders' te bedienen voor het uitvoeren van een verscheidenheid aan servicewerkzaamheden, zoals verkoop via lokale dealers, pechhulp, problemen met uw officiële website, de service van onderhoud van uw terrein, teambuilding activiteiten, en algemene 'hulp bij pech onderweg' beschikbaar. Een dergelijke service is een betaalde contributieservice, dus u zult er niet per se winst mee maken, maar u zorgt wel voor een grotere voorraad winstgevende klanten.

Een goede autoservice kan u dus niet alleen geld besparen door te voorkomen dat uw auto te lijden krijgt van onverwachte reparaties, vroegtijdige pannes en inkomensverlies, het zal uw bedrijf helpen om effectiever en gemakkelijker te werken, en over het algemeen zal het uw bedrijfsresultaten verbeteren. Het maakt gebruik van significante LP, dus prototypes moeten zoveel mogelijk met LP worden gemaakt (90 LP tot 10 LP).