The MOT in Moergestel

Nemen van een wandeling in de natuur​​​ foto

Zorg ervoor dat u te allen tijde ontspannen en comfortabel bent. De APK in zal al uw pijntjes en kwaaltjes doorgeven zodat u met vertrouwen de weg op kunt. De wegen zullen stoffig zijn, maar dat is niet zo erg als het kan zijn als u met hoge snelheid rijdt. Moergestel zit vol met kleine hoekjes en gaatjes die in dodelijke vallen kunnen veranderen als je niet oppast. De juiste informatie krijgt u altijd voordat u vertrekt voor de APK. De experts van Sta Lu Cars, die de beste in hun vak zijn, kunnen u wijzen op al uw problemen en u laten weten wat u kunt verwachten. Zij zijn de beste mensen om op te vertrouwen voor hulp.

De APK in Moergestel zal ook de ingewikkelde onderdelen van uw auto inspecteren. Er zijn veel ingewikkelde auto onderdelen en deze zullen door de APK in Moergestel worden gekeurd. Denk hierbij aan de ophanging van uw auto, de röntgeninspectie en water- en oliecontroles. Al deze auto onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd door de APK in Moergestel voor de uiteindelijke keuring. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u geen kennis heeft van het controleren van een auto voordat deze de keuringskamer ingaat.

Wanneer u de APK in Moergestel verlaat, staat alles in steen gebeiteld. De monteurs daar stellen eventuele gebreken in orde en geven u na elke beoordeling uw rijbewijs. Als je je auto niet op tijd hebt kunnen laten keuren, dan moet je de onderhoudsbeurt door een andere erkende garage laten uitvoeren. Je moet de afspraak online boeken of door te bellen en te informeren. Zelfs als de service niet was gepland voor een lange tijd, is het geen probleem. De monteurs zorgen er altijd voor dat ze uw rijbewijs in de hand hebben, klaar om te geven aan de persoon die de auto komt keuren.

De APK in Moergestel inspecteert alle functionele aspecten van uw auto. Het nadeel is dat ze pas een schriftelijk keuringsbewijs afgeven als de gebreken aan uw auto zijn verholpen. De APK vereist dat u uw auto voor de keuring naar de garage brengt om de rectificatie te ondergaan. Hier zijn een paar dingen die de monteurs zullen controleren op.

1. De controles waar de APK in Moergestel op zal controleren.

a) Remmen.

b) Auto deuren.

c) Wielen.

d) Kentekenplaten.

De systemen die gecontroleerd moeten worden zijn de versnellingsbak, koppeling, motor, uitlaat, versnellingen en wielophanging. Elk systeem moet op defecten worden gecontroleerd. Wanneer u de resultaten terug krijgt van de technicus, zult u in staat om te weten of de gebreken zijn te repareren of vereisen dat u uw auto te brengen voor reparatie.

2. Sequentiële koppeling.

De versnellingsbak zal moeten worden gecontroleerd op vertraging. Er is een vertraging van 30 seconden tussen het opschakelen van de versnellingen wanneer de rem wordt aangetrokken. Dit is een te kleine vertraging en volgens de documentatie is het wellicht niet te repareren. Het wordt gerepareerd door de 30 seconden aandrijfassen te trekken en te vervangen.

3. Werking van de achteruitkijkspiegel.

De achteruitkijkspiegel moet worden gecontroleerd of hij goed is afgesteld. Als dat niet het geval is, dan moet dat gebeuren. In het voertuig met VW-storingen kan de spiegel worden afgesteld met behulp van speciale puts.

4. Stuurinrichting.

De auto moet getest worden op misleidend sturen. Het afslaande verkeersteken is heel gewoon en je kunt het in veel auto’s zien. Zelfs als het bord uit is, is het zeer waarschijnlijk dat uw auto de neiging heeft naar één kant van de weg te sturen nadat u van de weg bent afgeslagen. Wanneer de stuurproblemen niet worden verholpen, kan dit tot ernstige ongevallen leiden.

5. De remmen.

De remmen zijn de belangrijkste veiligheidsuitrusting van een auto. Het is noodzakelijk ervoor te zorgen dat ze goed werken en dat ze in een goede staat zijn. De noodhandrem mag niet worden ingeschakeld, tenzij dat noodzakelijk is. De handrem mag niet worden gebruikt alleen omdat de bestuurder denkt dat de wegomstandigheden te gevaarlijk zijn. Als het onmogelijk is de remmen te repareren, moet de auto naar een reparatiewerkplaats worden gebracht.

Moergestel